EnglishGermanSwedish
EnglishGermanSwedish

Undvik risker med metall i gräsmattan

RoboMagnet är ett nytt tillbehör till robotgräsklippare som fyller en viktig funktion och gör att du kan känna dig säker när du vistas på din gräsmatta.

RoboMagnet samlar upp metallföremålen

I en gräsmatta samlas med tiden många typer av föremål som kan innebära en risk. I samband med en renovering eller en byggnation kan allt från spikar och skruvar till knivblad och andra metallföremål falla ned i gräset och bli kvar i gräsmattan.
När man sedan rör sig på gräsmattan innebär detta en risk både för människor och djur. Med den effektiva metalluppsamlaren RoboMagnet undviks riskerna.

RoboMagnet passar alla robotgräsklippare

Med hjälp av en stark neodym-magnet samlas metallföremålen i gräsmattan upp och man kan röra sig på gräset utan att riskera att en gammal spik eller något annat hamnar i en fot eller en tass.
Tillbehöret RoboMagnet passar till alla typer av robotgräsklippare med allt från Husqvarna Automower, Gardena, Stihl och Honda till Viking och Robomower. Det är även enkelt att själv montera metalluppsamlaren på sin robotgräsklippare.

Hitta din återförsäljare av RoboMagnet

Läs mer och hitta din närmaste återförsäljare av RoboMagnet. Se också hur produkten enkelt monteras på gräsklipparen här.